BEST proljetni seminar, Zagreb, 2014.

Neobjavljeno

Ispitni rokovi se polako približavaju, a ti želiš iskoristiti još ovo malo vremena prije učenja na što zabavniji način? BEST Zagreb za tebe ima odličnu ponudu.

Od 16. do 26. svibnja 2014. godine BEST organizira proljetni stručni seminar pod nazivom ''Discover your ideal MATErial''. Seminar će se održati na tehničkim i tehnološkim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu uz potporu predsjednika Republike Hrvatske.

Tema ovogodišnjeg seminara su novi, inovativni, reciklirani, ali i svi ostali materijali. Njihov izbor i uporaba je neograničena, o čemu će predavanja držati predavači s Građevinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta strojarstva i brodogradnje... i drugi stručnjaci iz ovog područja. Studenti će sva predavanja slušati na engleskom jeziku, a bit će organiziran i posjet Institutu Ruđer Bošković.

Ovo je odlična prilika da i ti budeš jedan od 5 studenata Sveučilišta u Zagrebu koji će se na predavanjima besplatno pridružiti grupi od 22 sudionika iz cijele Europe. Osim akademskog znanja, ovo je odlična prilika za upoznavanje novih kultura i stvaranje novih prijateljstva. Uz sve to, vodimo te na super vikend-izlet u Zadar.

Na seminar se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti preddiplomskog i diplomskog studija tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Kriterij odabira je motivacijsko pismo, raznovrsnost studenata te angažman oko ove tematike. Nakon odslušanog seminara, studenti će dobiti potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu u zamjenu za 1 ECTS bod.

Nemoj čekati! Prijavi se na seminar do 25.4.2014 i otkrij koji je tvoj idealni materijal!

Za više informacija posjeti našu web stranicu.
A prijaviti se možeš na ovom linku.

Dokument u prilogu.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Tecnology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 95 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazivne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inžinjerska i stručna natjecanja.