Studentski zbor obavijesti

Raspisivanje izbora za Studentski zbor Sveučilišta i studentske zborove sastavnica
Studentski izbori za Studentski zbor RGN fakulteta

Poštovane studentice i studenti

Budući da nam se bliže Studentski izbori za Studentski zbor RGN fakulteta, obavještavamo Vas da kandidacijski obrazac možete podići u studentskoj referadi. Ispunjeni kandidacijski obrazac mora se predati do 16.03.2019. članu Izbornog povjerenstva RGN fakulteta ili na studentsku referadu uz potvrdu iz studentske referade da ste u protekle dvije akademske godine ostvarili 60 ECTS bodova.

GEORUDARIJADA 2018

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta su u razdoblju od 09. do 13. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2018., koji se održavao u Poreču u organizaciji Studentskog zbora RGNF-a.

GEORUDARIJADA 2017

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta su u razdoblju od 10. do 14. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2017., koji se održavao na teritoriju Republike Srbije točnije na Lepenskom Viru.

Zapisnik o radu biračkog odbora za studentski zbor Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta

Zapisnik o radu biračkog odbora za studentski zbor Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta.

GEORUDARIJADA 2016

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta su u razdoblju od 11. do 15. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2016., koji se održavao na teritoriju Republike Slovenije točnije na Rogli.

Georudarijada 2015

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog Fakulteta su u razdoblju od 6. do 10. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2015.,koji se održavao u Poreču u organizaciji Studentskog zbora RGNF-a

Georudarijada 2014

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog Fakulteta su u razdoblju od 4. do 8. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2014.,koji se održavao na teritoriju Republike Srbije točnije na Zlatiboru.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.