Studentska referada obavijesti

Radno vrijeme SRF - godišnji odmor od 06.8. do 24.08.2021.

Poštovane studentice i studenti,

studentska referada biti će zatvorena za studente od 06.08. do 24.08.2021. zbog godišnjih odmora. Molimo vas da potvrde o statusu studenta zatražite preko studomata, odnosno novog sustava za izdavanje elektroničkih potvrda (ovjerenih sa e-potpisom).
Sustav vam omogucuje dobivanje potvrda na email bez potrebe dolaska na referadu. Također vas molimo da zahtjev za izdavanje potvrde zatražite na vrijeme, jer zbog preopterecenosti servera, može se desiti da potvrda kasni dan ili dva. Odmorite se, ugodno ljeto svima i vidimo se na jesen! ;) Lijepi pozdrav!
Studentska referada

Obavijest o radu Studentske referade za vrijeme blagdana

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo Vas da Studentska referada zbog korištenja godišnjeg odmora

Obavijest za brucoše - Poziv na uvodno predavanje ak. god. 2020./2021.

Poštovane studentice i studenti brucoši,

 želim vam dobrodošlicu na našem fakultetu, te prenijeti važnu informaciju vezano uz početak nastave.

Obavijest o radu Studentske referade

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo vas da će Studentska referada biti zatvorena za studente od 3. do 21.8.2020. zbog godišnjih odmora! Molimo vas da sve svoje obaveze/molbe/zahtjeve/potvrde ili ispis sa fakulteta zatražite do 31.07.2020.
Također vas podsjecamo da do navedenog datuma sve možete zatražiti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Lijepi pozdrav!
Studentska referada

Upute za on-line obrane završnih i diplomskih radova

Poštovane studentice i studenti,

šaljem vam upute u privitku kojima se regulira održavanje obrana.

Tajnici povjerenstava su:
R: Ana Hanić
G: Ana Maričić
N: Petar Mijić
Po potrebi će se upute ažurirati

Pripremljene su upute za on-line predaju i obranu završnih i diplomskih radova. Više detalja je u privitku.


Izv.prof.dr.sc. Dalibor Kuhinek, prodekan za nastavu i studente

BEST stručni seminari

Razmišljaš kako ovog ljeta jeftino putovati, upoznati nove ljude i naučiti nešto novo? 
BEST ti ovo ljeto nudi mogućnost da na čak 39 europskih sveučilišta doživiš nezaboravno iskustvo, stekneš nova prijateljstva i učiniš ovo ljeto najboljim do sada. Prijave za stručne seminare su započele, a traju do 15.3.2020.!

Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp.

Studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prijavom na seminar imaju priliku upotpuniti svoje područje studija, raspravljati o obrazovanju, učiti od stručnjaka i napraviti prvi korak prema internacionalnoj karijeri. Ako želiš uz sve navedeno steći međunarodno iskustvo, uspostaviti nove kontakte, poboljšati znanje engleskog jezika i ludo se zabaviti, ovo je događaj za tebe!

Prijavi se kroz nekoliko jednostavnih koraka: https://best.hr/prijava-za-seminare/.

Ako ne znaš kako napisati motivacijsko pismo, prati Facebook stranicu BEST-a https://web.facebook.com/BESTZagreb/ jer uskoro objavljuju termin radionice motivacijskih pisama. Slika 1

Slika 2

Obavijest o radnom vremenu Studentske referade

Drage studentice i studenti,

Obavještavamo Vas da Studentska referada zbog korištenja godišnjeg odmora neće raditi u vremenskom periodu od 23.12.2019. do 03.01.2020. godine. U petak, 20.12.2019. god., raditi ćemo od 8 do 11 sati.

Ugodne blagdane i uspješnu Novu 2020. godinu želi Vam Studentska referada!

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - SRIJEDA 06.11.2019.

Poštovane studentice i studenti,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u SRIJEDU, 06.11.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest studentske udruge BEST

Faks je tek počeo, a ti već razmišljaš o idućim ljetnim praznicima? Nemoj samo sanjariti o idućem ljetu jer već ovog proljeća imaš priliku posjetiti Španjolsku, Grčku, Italiju, Francusku, Kanarske otoke i još mnogo drugih država zapadne i istočne Europe putem BEST proljetnih stručnih seminara! Možeš birati između čak 21 europskih sveučilišta gdje imaš priliku upoznati puno zanimljivih ljudi, stvoriti nezaboravne uspomene i sklopiti mnogobrojna prijateljstva!

Prijave su počele i traju do 24.11.2019., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 kratka pitanja. Listu seminara možeš naći na:https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju. Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana. Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicuhttp://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavijest studentim o radnom vremenu Studentske referade

Obavještavamo studente da će Studentska referada dana 31.10.2019.god. raditi u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - SRIJEDA 30.10.2019.

Poštovane studentice i studenti,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u SRIJEDU, 30.10.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - ČETVRTAK 24.10.2019.

Poštovani studenti i studentice,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 24.10.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest o uvodnom predavanju za brucoše

Poštovane brucošice i brucoši...

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.