Studentska referada obavijesti

Obavijest o radu Studentske referade za vrijeme blagdana

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo Vas da Studentska referada zbog korištenja godišnjeg odmora

Obavijest za brucoše - Poziv na uvodno predavanje ak. god. 2020./2021.

Poštovane studentice i studenti brucoši,

 želim vam dobrodošlicu na našem fakultetu, te prenijeti važnu informaciju vezano uz početak nastave.

Obavijest o radu Studentske referade

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo vas da će Studentska referada biti zatvorena za studente od 3. do 21.8.2020. zbog godišnjih odmora! Molimo vas da sve svoje obaveze/molbe/zahtjeve/potvrde ili ispis sa fakulteta zatražite do 31.07.2020.
Također vas podsjecamo da do navedenog datuma sve možete zatražiti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Lijepi pozdrav!
Studentska referada

Upute za on-line obrane završnih i diplomskih radova

Poštovane studentice i studenti,

šaljem vam upute u privitku kojima se regulira održavanje obrana.

Tajnici povjerenstava su:
R: Ana Hanić
G: Ana Maričić
N: Petar Mijić
Po potrebi će se upute ažurirati

Pripremljene su upute za on-line predaju i obranu završnih i diplomskih radova. Više detalja je u privitku.


Izv.prof.dr.sc. Dalibor Kuhinek, prodekan za nastavu i studente

BEST stručni seminari

Razmišljaš kako ovog ljeta jeftino putovati, upoznati nove ljude i naučiti nešto novo? 
BEST ti ovo ljeto nudi mogućnost da na čak 39 europskih sveučilišta doživiš nezaboravno iskustvo, stekneš nova prijateljstva i učiniš ovo ljeto najboljim do sada. Prijave za stručne seminare su započele, a traju do 15.3.2020.!

Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp.

Studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prijavom na seminar imaju priliku upotpuniti svoje područje studija, raspravljati o obrazovanju, učiti od stručnjaka i napraviti prvi korak prema internacionalnoj karijeri. Ako želiš uz sve navedeno steći međunarodno iskustvo, uspostaviti nove kontakte, poboljšati znanje engleskog jezika i ludo se zabaviti, ovo je događaj za tebe!

Prijavi se kroz nekoliko jednostavnih koraka: https://best.hr/prijava-za-seminare/.

Ako ne znaš kako napisati motivacijsko pismo, prati Facebook stranicu BEST-a https://web.facebook.com/BESTZagreb/ jer uskoro objavljuju termin radionice motivacijskih pisama. Slika 1

Slika 2

Obavijest o radnom vremenu Studentske referade

Drage studentice i studenti,

Obavještavamo Vas da Studentska referada zbog korištenja godišnjeg odmora neće raditi u vremenskom periodu od 23.12.2019. do 03.01.2020. godine. U petak, 20.12.2019. god., raditi ćemo od 8 do 11 sati.

Ugodne blagdane i uspješnu Novu 2020. godinu želi Vam Studentska referada!

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - SRIJEDA 06.11.2019.

Poštovane studentice i studenti,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u SRIJEDU, 06.11.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest studentske udruge BEST

Faks je tek počeo, a ti već razmišljaš o idućim ljetnim praznicima? Nemoj samo sanjariti o idućem ljetu jer već ovog proljeća imaš priliku posjetiti Španjolsku, Grčku, Italiju, Francusku, Kanarske otoke i još mnogo drugih država zapadne i istočne Europe putem BEST proljetnih stručnih seminara! Možeš birati između čak 21 europskih sveučilišta gdje imaš priliku upoznati puno zanimljivih ljudi, stvoriti nezaboravne uspomene i sklopiti mnogobrojna prijateljstva!

Prijave su počele i traju do 24.11.2019., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 kratka pitanja. Listu seminara možeš naći na:https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju. Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana. Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicuhttp://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavijest studentim o radnom vremenu Studentske referade

Obavještavamo studente da će Studentska referada dana 31.10.2019.god. raditi u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - SRIJEDA 30.10.2019.

Poštovane studentice i studenti,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u SRIJEDU, 30.10.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest studentima o ŠTRAJKU - ČETVRTAK 24.10.2019.

Poštovani studenti i studentice,

Studentska referada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 24.10.2019. godine neće raditi zbog ŠTRAJKA koji organizira Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Studentska referada

Obavijest o uvodnom predavanju za brucoše

Poštovane brucošice i brucoši...

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.