Online baza doktoranada (OBAD)

Upute i korisni materijali

📜

OBAD je online baza Sveučilišta u Zagrebu pomoću koje se vodi evidencija o upisanim doktorandima i prati se njihov napredak na doktorskom studiju.

Baza je dostupna na adresi http://doktorski.unizg.hr/obad, a doktorandi se prijavljuju koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet (npr. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i sl.).

  • U zahtjevu treba obavezno navesti matični broj doktoranda. Potpisani zahtjev šalje se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
  • Prilikom registracije u bazi OBAD korisnik upisuje svoje podatke te podatke o doktorskom studiju u koji je upisan. Baza doktorandima omogućuje prijavu teme doktorskog rada (automatsko ispunjavanje obrasca Dr.Sc.-01), pretraživanje popisa mentora, podnošenje godišnjih izvještaja te prijave na radionice u organizaciji Sveučilišta.

Za sva pitanja vezana za korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..