SUPEUS stručni seminar “Budućnost ugodnog stanovanja”

Neobjavljeno

Studenti za budućnost

STUDENTSKA UDRUGA ZA PROMICANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I SAVJETOVANJE

Budućnost ugodnog stanovanja (BUS) je cjelodnevni besplatni seminar namijenjenom studentima zainteresiranima za područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Seminar organizira Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS).

Ovogodišnji BUS ima jedinstvenu temu, a to je: Integracija obnovljivih izvora energije. Planirano održavanje seminara je 29.3.2014. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani D2, Unska 3, 10000 Zagreb od 9:30 do 16:30.
Seminar je organiziran u 3 tematske cjeline:

  1. Mogućnosti, inicijative, strategije i problemi šire primjene obnovljivih izvora energije. U ovom bloku predavanja stručnjaci će posjetiteljima predstaviti prednosti i mane obnovljivih izvora energije te njihov potencijal u razvoju gospodarstva Hrvatske.
  2. U drugom dijelu predavanja biti će predstavljeni manje ili više znani tehnički koncepti i aspekti obnovljivih izvora energije.
  3. Na posljetku će biti dani primjeri uspješnih projekata integracije obnovljivih izvora energije te mogućnosti financiranja istih.

Više o predavanjima, prijavama i sve ostale informacije vezane za BUS pronađite na našim službenim stranicama (www.supeus.hr) ili na Facebook stranici (www.facebook.com/supeus/).

Link na e-zbornik od BUS-a 2013.
Obavijest