BEST ljetni seminar, Zagreb, 2013.

Neobjavljeno

BEST ljetni seminar, Zagreb, 2013.
BEST (Board of European Students of Technology) od 31. svibnja do 10. lipnja 2013. godine organizira seminar pod nazivom „Technology, water you thinking about?“, koji će se održati na tehničkim i tehnološkim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu uz potporu predsjednika Republike Hrvatske.

Na ovogodišnjem seminaru tema će biti tehnologija vode u industrijskim procesima, s naglaskom na obradu otpadnih voda i primjenu u proizvodnji. Svoje znanje o tom području studentima će na engleskom jeziku prenijeti predavači s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, Fakulteta strojarstva i brodogradnje... i drugi stručnjaci koji se bave ovom tematikom.
Budi i ti jedan od 10 studenata Sveučilišta u Zagrebu koji će provesti 11 dana besplatno učeći o tehnologiji vode u društvu 24 sudionika iz cijele Europe te uz akademsko znanje imati i priliku upoznati nove kulture i prijatelje.
Na seminar se mogu prijaviti svi studenti preddiplomskog i diplomskog studija tehničkih i tehnoloških fakulteta u Zagrebu koji su zainteresirani za ovu tematiku, a kriterij odabira bit će motivacijsko pismo, raznovrsnost studenata te angažman oko ove tematike. Nakon obavljenog seminara, studenti će dobiti potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu u Zagrebu u zamjenu za 1 ECTS bod.
Ne daj da te više muče pitanja kao što su: Koje se tehnologije koriste u pročišćavanju vode? Odakle dolazi čista voda, a kamo ide ona onečišćena? Kako izgleda jedan radni dan inženjera u postrojenju?...
Prijavi se na naš seminar do 15. svibnja 2013. i besplatno saznaj odgovore!
Za više informacija i prijavu posjetite:
http://www.best.hr/summer-course
http://bit.ly/YiSWAX
BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 94 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.