UDRUGA eSTUDENT

Neobjavljeno

Udruga eSTUDENT koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i ove godine organizira natjecanje u pisanju poslovnih planova – Business Plan Contest.. Business Plan Contest se održava već šestu godinu zaredom, a zadnje tri godine u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom.

Organiziramo niz edukativnih radionica koje će pomoći studentima u pisanju njihovih poslovnih planova. Naši predavači na radionicama su ugledni profesori i poduzetnici. Spomenut ćemo samo neke goste predavače koji će ove godine biti uključeni u Business Plan Contest, a to su Emil Tedeschi (Atlantic grupa), Hrvoje Prpić (HG Spot), Ivan Miloloža („Munja“), Jeffrey Treichel (Kolektiva), prof. Claudio Vignalli sa Sveučilišta Leeds te mnogi drugi.

INVESTICIJSKI I NAGRADNI FOND:

Ove godine napravljen je investicijski fond u iznosu od 200.000 kn koji će BICRO, CRANE i eALUMNI  uložiti u najbolje projekte. Na taj način oni će pomoći studentima da otvore vlastito poduzeće i olakšati im ulazak u poslovni svijet. Osim toga, najbolja 3 poslovna plana bit će nagrađena bogatim poklon bonovima Europatradea, HAMAG-a i HP-a.

U povijesti BPC-a su nastale dvije poslovne ideje koju su uspješno realizirane, tako da se možemo nadati da će i ovogodišnji projekti prerasti u perspektivna poduzeća koja će pomoći razvoju hrvatskog gospodarstva.

Više informacija o samom projektu i prijave potražite na slijedećem linku:

bpc.estudent.hr