Započeo proces kandidiranja za dodjelu Godišnje nagrade Hrvatskih voda

Neobjavljeno

Poštovani,

Obavještavamo Vas da smo započeli proces kandidiranja za dodjelu Godišnje nagrade Hrvatskih voda koja se dodjeljuje od 1998. godine na Dan Hrvatskih voda – 7. rujna.

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama:

najbolji diplomski rad iz područja hidrotehnike (sveučilišni dodiplomski studij građevinarstva),
najbolji diplomski rad iz ostalih područja značajnih za vodno gospodarstvo (sveučilišni dodiplomski studij),
najbolji magistarski rad,
najbolja doktorska disertacija,
najbolje djelo (objavljena znanstvena knjiga, sveučilišni udžbenik i slično),
posebni doprinos i zalaganje u radu u Hrvatskim vodama,
zalaganje na provedbi obrane od poplava.

Svaki fakultet ima pravo kandidirati jednog kandidata za kategorije od a) do e).

U svim će se kategorijama razmatrati široko područje vodnog gospodarstva bez obzira na discipline i specijalnosti, a radovi i djela moraju biti obranjeni odnosno objavljeni u periodu od 7. rujna 2009. godine do 15. kolovoza 2010. godine.

Molimo da prilikom predlaganja kandidata poštujete priložene kriterije i mjerila za dodjelu nagrada. Za sve je kandidate obavezno dostaviti rad i/ili objavljeno djelo na uvid te kontakt adresu kandidata. Svi dostavljeni materijali bit će vraćeni kandidatima nakon pregleda i donošenja odluke Povjerenstva.

Molimo Vas da prijedloge u pismenoj formi pošaljete na adresu Hrvatskih voda s naznakom „Povjerenstvo za dodjelu godišnjih nagrada Hrvatskih voda“ najkasnije do 25. kolovoza 2010. godine. Za dodatne informacije obratite se tajnici Povjerenstva mr.sc. Bojani Horvat na broj telefona 01 6307 325 ili e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

KRITERIJI I MJERILA ZA DODJELU GODIŠNJIH NAGRADA HRV. VODA