Anketa Agencije za znanost i viosoko obrazovanje

Neobjavljeno

Agencija za znanost i visoko obrazovanje u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Visokom školom za primijenjeno računarstvo Algebra provodi projekt Konkurentno hrvatsko visoko obrazovanje za bolju zapošljivost unutar IPA programa dodjele bespovratnih sredstava Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira.

U okviru ovog projekta pripremamo podlogu za uvođenje sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina u visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj.  Kako bi sustav u što većoj mjeri bio prilagođen Vašim očekivanjima, provodimo anketu među ključnim dionicima i potencijalnim korisnicima. Ispunjavanje upitnika traje manje od 15 minuta, a time doprinosite stvaranju kvalitetnog i pouzdanog sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina. Upitnik se nalazi na adresi http://www.azvo.hr/index.php/hr/rpl i bit će otvoren za popunjavanje do ponedjeljka, 2. prosinca 2013. Unaprijed vam se zahvaljujemo na popunjavanju i prosljeđivanju upitnika.
Za sva dodatna pitanja i sugestije molimo da nam se obratite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Agencija za znanost i visoko obrazovanje/Agency for Science and Higher Education
Odjel za međunarodnu suradnju/Department for International Cooperation
Donje Svetice 38/5, Zagreb, Hrvatska/Croatia
tel: (+385) 01 6274 851
fax: (+385) 01 6274 801
www.azvo.hr
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
             Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.