Poziv za BEST-ov proljetni seminar 2016. - “It’s oil about that gas”

Neobjavljeno

Od 20. do 30. svibnja 2016. godine studentska udruga BEST Zagreb organizira proljetni stručni seminar pod nazivom “It’s oil about that gas”. Seminar je pod pokroviteljstvom INA-e, a bavi se tematikom neobnovljivih izvora energije i budućnosti istraživanja i proizvodnje fosilnih goriva.

Osim 15 domaćih sudionika, BEST Zagreb će ugostiti 20 studenta iz Europe i 2 iz Kanade.
Seminar je izvrsna prilika za proširenje znanja o temi i stjecanje iskustva u struci za domaće i inozemne studente, a pritom i za upoznavanje drugih kultura i stjecanje cjeloživotnih prijateljstava.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti preddiplomskih i diplomskih studija tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prilikom odabira, u obzir će se uzeti motivacijsko pismo, angažman oko tematike i raznovrsnost studenata. Nakon odlušanog seminara i izvršenih obveza, studenti dobivaju potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu u zamjenu za 1 ECTS bod. Prijave traju do 13. svibnja 2016.

Link za prijavu: http://goo.gl/forms/qIcSM0UkP7

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.
BEST-ovi seminari su među studentima i profesorima prepoznati projekti dodatne edukacije
koji nadopunjuju klasično fakultetsko obrazovanje.