Obavijest za brucoše - Poziv na uvodno predavanje ak. god. 2020./2021.

Studentska referada

Poštovane studentice i studenti brucoši,

 želim vam dobrodošlicu na našem fakultetu, te prenijeti važnu informaciju vezano uz početak nastave.

Uvodni sat održati će se u velikoj predavaonici na dan 21. rujna s početkom u 12 sati.

Na Uvodnom satu i svim ostalim aktivnostima na fakultetu primjenjivat će se sve preporučene epidemiološke mjere (maske, razmak, mjerenje temperature na ulazu, prozračivanje i dezinfekcija prostora, ...).

Radi ograničenja broja sudionika a u skladu sa preporučenim epidemiološkim mjerama uvodni sat će se održati uz nove studente (bez ponavljača) te uprave fakulteta. Nažalost, nije predviđeno prisustvovanje nastavnika. Ovisno o tehničkim mogućnostima plan je da se događaj streama ili snima pa će se moći pogledati kasnije na Youtube kanalu fakulteta.

Predviđeno trajanje Uvodnog sata je do sat vremena. Nakon kratke pauze, previđen je početak održavanja mostnih kolegija (trajanja oko dva sata), čije je pohađanje obavezno. Mostni kolegiji će se održavati i ostale dane taj tjedan prema okvirom rasporedu (okvirno 9 do 12 sati i 14 do 16 sati).

Svrha mostnih kolegija je da vam se ponovi bitno gradivo koje će vam trebati tijekom studiranja te pomogne sa manjkom poznavanja gradiva kao posljedicom epidemije korona virusa. 

Početak nastave je 28. rujna prema rasporedu koji će biti objavljen.

Ako imate pristup Merlinu, slobodno ga malo isprobavajte i pratite. Ako budete imali tehničkih poteškoća, možete se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Srdačan pozdrav,

Dalibor Kuhinek

Prodekan za nastavu i studente