Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2016./2017.

Studenti i nastavnici

U ime rektora prof. dr. sc. Damira Borasa Povjerenstvo je za Rektorovu nagradu pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 184 rada za Rektorovu nagradu u pet kategorija: 123 rada u a) kategoriji, 28 u b), 4 u d), 7 u e) i 22 u f) kategoriji.

U prilogu popis imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2016./2017. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Popis dobitnika i nagrađenih radova objavljeni su i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu http://www.unizg.hr.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak 6. srpnja 2017. u 10 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6.

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga mjesta u dvorani, za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) će biti poslan po jedan predstavnik, koji će preuzeti priznanja za sve nagrađene studente. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Ekonomski fakultet najkasnije do 9 sati.

Prigodom svečane podjele nagrada bit će organizirana i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade, pa su nagrađeni studenti prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dužni pripremiti, dostaviti i izložiti postere svojih radova. Postere trebaju izraditi dobitnici Rektorove nagrade a) i b) kategorije.
U prilogu su upute vezane uz izložbu radova dobitnika Rektorove nagrade.

Prema Natječaju o dodjeli Rektorove nagrade dobitnicima će se nadoknaditi troškovi izrade postera za nagrađene radove do maksimalno 300 kn. Sveučilište će navedene troškove refundirati izravno sastavnicama, nakon što sastavnice dostave zahtjev za refundacijom Sveučilištu s popratnom dokumentacijom (popis nagrađenih radova/postera svojih studenata i preslik računa za izradu postera), a sastavnice će refundirati sredstva svojim studentima.

Izložba postera nagrađenih radova bit će otvorena od 6. do 13. srpnja 2017. na Ekonomskom fakultetu.