Moćne tehnike i kreativnost u borbi protiv anksioznosti

Dragi studenti,

Razdoblje studiranja često može biti (i jest!) vrlo stresno razdoblje popraćeno s mnogo anksioznosti tijekom učenja i polaganja ispita. Iz tog razloga, u Centru za razvoj vrijednosti pripremile smo bogati, kreativni i uzbudljivi trening temeljen na najnovijim istraživanjima i tehnikama koje se koriste u terapijskom radu u liječenju anksioznosti.

Na ovom treningu ćeš se zabaviti, nasmijati, prigrliti svoju anksioznost i prihvatiti ju kao svoju suputnicu - ali samo za kratko vrijeme jer: nakon treninga, znat ćeš koristiti nove, snažne tehnike i vlastitu kreativnost te u sebi probuditi borca protiv anksioznosti. Učenje za ispit i polaganje istog više neće biti popraćeno mini srčanim udarima i neugodnom tjeskobom. 

Trening „Moćne tehnike i kreativnost u borbi protiv anksioznosti“ provodi se online 26.1.2023. u 17h i namijenjen je studentima, a cijena kotizacije je 10e. Predviđeno trajanje je 60-90 minuta. Po prijavi na linku: https://forms.gle/pVorGLUf5NpkAjzV7 dobit ćeš podatke za uplatu kotizacije.

Prijavi se i dođi! Čeka te druženje, igra i oslobađanje kreativnosti te bolje upoznavanje vlastitih snaga. 

Svi sudionici dobivaju certifikat o završenom treningu i materijale.

Centar za razvoj vrijednosti, pod vodstvom socijalne radnice i psihologinje, a uskoro i psihoterapeutkinje Marie Tomić Preiner