Natjecaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij RGN-a

Na temelju članka 3. Pravilnika o dodjeli nagrade za najbolji e-kolegij Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Rudarsko-geološko-naftni fakultet raspisuje Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2021./2022. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu.

Prijava kolegija za nagradu obavlja se slanjem prijave (u elektroničkom obliku) na adresu voditeljice Centra za e-učenje RGN fakulteta, Nikoline Kovačević (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) te dostavljanjem potpisanog ispunjenog obrasca u Urudžbeni ured Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta najkasnije do 21. studenog 2022. godine do 8:00.  Prijava se dostavlja na jednom od dva moguća obrasca koji su dostupni na mrežnim stranicama RGN fakulteta http://www.rgn.hr. E-kolegij 2022 - Rezultati natječaja


Odluka o dodjeli nagrade za najbolji e-kolegij s popisom nagrađenih autora i naslovima kolegija objavit će se na mrežnim stranicama Fakulteta, a nagrade će se dodijeliti na svečanoj sjednici na Dan Fakulteta.