BEST Zagreb traži tebe

Mi smo rastuća udruga inovativnih mladih studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta u Zagrebu. 

Studentima pružamo prilike putovanja na stručne seminare, upoznavanje novih ljudi i europskih kultura. Stvaramo prilike za kontakte s tvrtkama, stručne prakse i kasnije zaposlenje u struci. Uz nas imaš priliku radit na svojim vještinama organizacijom događaja uz ugodnu i zabavnu atmosferu te putovati diljem Europe.

Postani član BEST-a Zagreb, upoznaj ljude sličnih interesa diljem Europe aktivnostima koje organiziramo na lokalnim i internacionalnim razinama. Sudjeluj na radionicama kojima ćeš na kreativan način razviti tehnike potrebne za uspješnu karijeru. 

Pridruži nam se na sastancima svaki četvrtak u 20 sati u prostorima FER-a ili na uvodnom sastanku u utorak, 24.3. u 18 sati u Stablu znanja (SC).

Posjeti našu web stranicu best.hr/prijava i prijavi se za uvodni sastanak klikom na prijave, a mi ćemo te podsjetiti da nam se pridružiš.

Pratite nas na društvenim mrežama za informiranje o prijavama na stručne seminare koja donose dodatne ECTS bodove i natjecanja preko kojih imaš priliku ostvariti sigurno zaposlenje s vodećim poslodavcima na tržištu.