Regionalna konferencija o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene

Poštovani/e pripadnici/e akademske zajednice, 

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Europska mreža za inicijativu Hrvatske – ENIC pozivaju Vas na jednodnevnu „Regionalnu konferenciju o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene“ koja se organizira

-             dana 15. studenoga 2022. (utorak), u vremenu od 9:30 – 13:30 sati .

Konferencija se organizira hibridno (u živo i on-line) te Vam dostavljamo u privitku pozivno pismo i program konferencije za on-line sudjelovanje.

Naime, konferencija je prvenstveno usmjerena na mlade ljude i žene iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, i to:

Učenike/ce osnovnih i srednjih škola te studente/ce, posebice na žensku populaciju; mladi/e znanstvenici/e, mladi i žene uključeni u rad organizacija civilnog društva koje se bave mladima, mlade žene uključene u rad ženskih nevladinih organizacija i studentice ženskih studija.  Osim toga, na konferenciju pozivamo zaposlenike/ce s mladima, srednjoškolske profesore/ice, sveučilišne i akademske profesore/ice te stručne djelatnike/ce iz cijele regije kako bi dobili uvid u različite oblike cyber nasilja koje posebno mladi i žene su izložene. Ovo je važno kako bi navedeni dionici mogli prepoznati i spriječiti svaki oblik nasilja, između ostalog nad studentima/icama  s  kojima svakodnevno rade u Hrvatskoj i u regiji.

Ljubazno Vas molimo za potvrdu Vašeg sudjelovanja po mogućnosti do 11. studenoga 2022. (petak) na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kojom prilikom  Vas molimo da navedete želite li pratiti konferenciju putem Zoom aplikacije i/ili live streaming-a  (možete potvrditi i za obje opcije) kako bismo Vam pravovremeno poslali potrebne linkove.


ENIC PRS Poziv za sudjelovanje 15.11.2022 on line


ENIC PRS Program konferencije 15.11.2022