ABC Bootcamps

HomeInZagreb organizira edukativni program, odnosno ljetnu školu pod nazivom ABC Bootcamps. ABC Bootcamps pruža iznimnu priliku za mobilnost izvan Europe, kao i osposobljavanje za nova znanja o poduzetništvu i usavršavanje do sada stečenih vještina. Ovo je prilika za istražiti poslovni svijet i steći internacionalno iskustvo. Ovogodišnja ljetna škola odvijat će se na dvije vrlo zanimljive lokacije: Silicijskoj dolini u SAD-u te Torontu u Kanadi.

Program traje sveukupno 14 dana te nudi vrsne predavače iz područja poduzetništva, a uključuje posjete raznim velikim kompanijama (primjerice prijašnjih godina posjećivalo se Intel, Google i sl.), posjetu Niagarinim slapovima ili San Franciscu te predavanja i radionice o digitalnim inovacijama, bussiness trendovima, pripremi poslovnih planova i sl.

Dodatne informacije nalaze se u letku u prilogu.

ESN Zagreb je ove godine osigurao da s Buddy članstvom možete dobiti ESNcard s kojom možete ostvariti mnogobrojne popuste diljem Europe, a uspjeli su osigurati da uz tu karticu dobijete popust od 10% na ABC Bootcamps program.

Za Buddy članstvo može se prijaviti bilo koji student, sve što treba je ispuniti ovaj formular te doći napraviti karticu u radnim satima ureda ESN Zagreb (za rad ured treba pratiti društvene mreže gdje se uvijek dan ranije objavi kada rade, a adresa je Varšavska 8 u ovom trenutku).