Gastro natjecanje za osobe s invaliditetom "Amorova žlica"

Udruga UNUO ove godine organizira nacionalno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom "Amorova žlica" - za društvo jednakosti. Ovim putem želimo Vas informirati o projektu. Detalji se nalaze u dokumentu u privitku. Više informacija nalazi se u privitku, a prijave će krenuti u travnju te ćemo Vas tada kontaktirati s više detalja.


U privitku se također nalazi dokument u PDF formatu - Ugovor o podržavajućem članstvu, čime možete sudjelovati u aktivnostima udruge, davanjima prijedloga za rad te praćenju našeg rada. Podržavajući član udruge može postati bilo koji od zaposlenika fakulteta (profesori, stručni suradnici...).

Ukoliko se odlučite postati podržavajući članovi, dokument u prilogu možete isprintati, potpisati te nam ga vratiti skeniranog.

Više o radu i aktivnostima udruge možete provjeriti na:

Više o prošlogodišnjoj "Amorovoj žlici" možete pogledati na YouTube linku za film finala, linku za Google disk s fotografijama kroz različite faze natjecanja te pressclippingu prošlogodišnjeg događanja.

YouTube film:

https://www.youtube.com/watch?v=NGQmpql8HYw 

Google disk fotografije:

https://drive.google.com/drive/folders/1zI8Jb7DfLEuGrrQSKwYuVBKRHn6AGJmN?usp=sharing 

Pressclipping:

https://docs.google.com/document/d/1eSVYAg35V27O-70VhoQRcY7qQw35KpUX/edit?usp=sharing&ouid=103907085746288045786&rtpof=true&sd=true