AIESEC je studentska organizacija koja promovira razvoj liderstva preko studentske mobilnosti, komunikacije i integracije između mladih studenata iz cijelog svijeta.

Svrha organizacije je kreiranje mladih lidera, otvorene i tolerantne sredine, bez predrasuda bilo koje vrste. Kao nevladina, politički nezavisna i svjetovna, neprofitna organizacija AIESEC je otvorena za studente svih fakulteta.

Ove jeseni udruga predstavlja novi projekt koji bi mogao biti zanimljiv studentima za buduće zaposlenje i usavršavanje novih znanja i vještina. Stečene početne vještine programskog jezika Pythona i Photoshopa su izvrsne kao vještine koje će životopise studenata razlikovati od drugih kod budućih poslodavaca.

Projekt "Code Away" ima radionice Photoshopa i programskog jezika Python, po cijeni od 200 kn po radionici, za 5 tjedan učenja, od 30.08 do 1.10.2021.

Link za prijavu na radionice je: https://bit.ly/CodeAwayy Projekt "World in the City", kao projekt radionica jezika i kulture, održava se i ove jeseni u istom terminu. Link za prijavu je: https://bit.ly/WITCrujan21