Promocija studenata preddiplomskih i diplomskih studija na RGNf-u održat će se u subotu 10.7.2021.

Promocija studenata preddiplomskih i diplomskih studija na RGNf-u održat će se u subotu 10.7.2021. Bit će više grupa. Prva počinje u 9:00 i tako svakih 45 minuta.

Raspored je sljedeći:

  1. 09:00 PDS Rudarstvo
  2. 09:45 PDS Geološko inženjerstvo
  3. 10:30 PDS Naftno rudarstvo
  4. 11:15 DS Rudarstvo
  5. 12:00 DS Geologija i Geološko inženjerstvo
  6. 12:45 DS Naftno rudarstvo

Obavezno dođite pola sata prije početka predviđenog termina radi obavljanja pripremnih radnji. U svakoj grupi bit će tridesetak studenata. Svaki student može dovesti u pratnji još dvije osobe. Sada je za javna okupljanja ograničenje na 100 osoba.
Obavezno morate kontaktirati referadu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za potvrdu dolaska. Rok za to je 2.7.2021.
U privitku vam šaljemo odluku dekana o cijeni izdavanja diploma i dopunskih isprava. Prije preuzimanja diplome, studenti moraju podmiriti trošak od 200 kn bez obzira da li dolaze na promociju ili ne. Svi studenti koji dolaze na promociju moraju trošak podmiriti do 2.7.2021.
Dokaz o uplati pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sukladno vašem prijedlogu provedena je anketa o kapama gdje se 83 % studenata izjasnilo potvrdno. Kape su naručene i trebale bi biti spremne do promocije. Cijena kape je 80 kn. Uzimanje kapa nije obavezno.
Angažiran je fotograf. Svi studenti dobiti će sve slike sa promocije (u elektroničkom obliku) bez dodatnog troška.
Za kraj vas sve molim da ovu informaciju proslijedite dalje vašim kolegama, posebice studentima koji su diplomirali i koje ne možemo više obavještavati preko Merlina.