Rezultati razredbenog postupka upisa u 1. godinu diplomskih studija u ak. god. 2017./2018.- rang liste

Neobjavljeno

Poštovane studentice i studenti,

I ove će se godine upis na 1. godinu diplomskog studija obavljati preko Studomata. Upisuje se čitava godina tj. svi obavezni i izborni predmeti u oba semestra. Upisi su u četvrtak 28.09. i petak 29.09.2017. Mole se svi studenti, koji su se prijavili na više studijskih smjerova da, što prije, a svakako prije dolaska na upis, putem elektroničke pošte Studenskoj referadi jave konačni smjer za koji su se, s obzirom na rang liste na smjerovima, i odlučili.
Popis studenata je ovdje

Na adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. potrebno je poslati ove podatke:
JMBAG
Ime
Prezime
Smjer na diplomskom studiju (1 od 9 RGNF smjerova*)

Dokumenti potrebni za upis: potvrda o prebivalištu, odnosno preslika osobne iskaznice i dvije fotografije (4 x 6 cm) za indeks i upisni list.
Pristupnici prije upisa podmiruju troškove upisa u iznosu od 400,00 kn koji se uplaćuje na žiro-račun fakulteta (Zagrebačka banka, IBAN HR1323600001500016284), uz naznaku „upis na diplomski studij“. (Uplatnica upisnina).

Srdačan pozdrav,

Referada RGNF-a

* Diplomski smjerovi: Geologija okoliša; Hidrogeologija i inženjerska geologija; Geologija mineralnih sirovina i geofizička istraživanja; Energetika; Opće naftno rudarstvo; Zaštita okoliša u naftnom rudarstvu; Geotehnika; Rudarstvo; Zbrinjavanje i odlaganje otpada