5 praktičnih radionica u okviru drugog izdanja Škole za karijerni razvoj studenata

Neobjavljeno

Poštovane studentice i studenti,

u subotu, 10. lipnja 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se 5 praktičnih radionica u okviru drugog izdanja Škole za karijerni razvoj studenata. Navedena škola će se održati u organizaciji Euroguidance centra Hrvatska Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Centra za razvoj karijere Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U okviru radionica asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta te karijerni savjetnici i drugi stručnjaci ugostit će zainteresirane studente te im praktično demonstrirati kako usavršiti vještine i proširiti znanja o različitim mogućnostima razvitka buduće karijere i ostvarivanju cjeloživotne zapošljivosti. Sudjelovanje studenata na radionicama je besplatno, a prijavu na željenu radionicu potrebno je izvršiti putem web poveznice. Rok za prijave je 8. lipnja 2017., nakon čega će sudionicima biti poslane potvrde o prijavi.

Program s terminima radionica te ostale informacije objavljeni su na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU te Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Prodekanica za nastavu i studente
izv.prof.dr.sc. Lidia Hrnčević