Seminar studentske udruge BEST Zagreb- "I love rock'n'oil"

Neobjavljeno

"I love rock'n'oil" je proljetni stručni seminar pod pokroviteljstvom INA-e, u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb, koji Vam od 26. svibnja do 5. lipnja omogućuje upoznavanje s tematikom neobnovljivih izvora energije i budućnosti istraživanja i proizvodnje fosilnih goriva.

Osim studenata Sveučilišta u Zagrebu, na seminaru će prisustvovati 20 studenata iz Europe i Kanade. Seminar je izvrsna prilika Vama, kao i stranim studentima, za proširivanje znanja o naftnoj industriji kroz predavanja profesora i stručnjaka te stjecanje radnog iskustva u istoj struci. Također, tijekom seminara, svi studenti osim akademskih obveza imaju priliku prisustvovati društvenim događajima, povezujući ljude i kulture iz cijele Europe te steći nova prijateljstva.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti preddiplomskih i diplomskih studija tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prilikom odabira, u obzir će se uzeti motivacija, angažman oko tematike i raznovrsnost studenata. Nakon odslušanog seminara i izvršenih akademskih obveza, studenti dobivaju potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu, što se računa kao položen 1 ECTS bod. Prijave traju do 18. svibnja 2017.

Raspored predavanja je dostupan na web stranici seminara: http://www.best.hr/spc/

Prijaviti se možete ispunjavanjem Google forme: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_QJl-asUlM5KyomYK89J4rvDr-IPN3IOreF8U2zYeZcp1Lw/viewform?c=0&w=1&usp=send_form
Za sva dodatna pitanja obratite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.