Stručni skup studenata „Mi imamo rješenja: vizije novih generacija za održivi, zeleni razvoj"

Neobjavljeno

Pozivamo Vas da svojim prisustvom doprinesete provedbi Stručnog skupa studenata „Mi imamo rješenja: vizije novih generacija za održivi, zeleni razvoj" te obogatite svoje znanje i podržite svoje kolege u predstavljanju inovativnih ideja, radova i projekata koje se bave ključnim temama današnjice i gorućim problemima u području energetike i zaštite okoliša.

U okviru 8. Zagrebačkog energetskog tjedna, Stručni skup studenta održat će se u ponedjeljak, 8. svibnja 2017., s početkom u 9:00 sati, u Velikoj dvorani Starogradske vijećnice (Ćirilometodska 5, Zagreb). U suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom, Fakultetom strojarstva i brodogradnje, Arhitektonskim fakultetom, Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Fakultetom prometnih znanosti i Građevinskim fakultetom, spomenuti događaj okupit će brojne stručnjake, znanstvene novake, studente, kao i svu zainteresiranu javnost s ciljem poticanja mladih naraštaja na promišljanje te sudjelovanje u promicanju i provedbi energetski učinkovitih koncepata i projekata iz svih tehničkih struka.

Svoje prisustvo na navedenom Skupu možete prijaviti do 2. svibnja 2017., Gradskom ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba, na - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Stručni skup studenata 2017 - Program