AI BattleGround – Natjecanje u programiranju umjetne inteligencije – 11. i 12. 12. 2016. Prijavi se i pokaži da si najbolji!

Neobjavljeno

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama, nakon uspješne prve inačice, organizira drugo natjecanje ovog tipa u Hrvatskoj.

Početkom prosinca, timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu. Natjecatelji će za svoj trud biti vrijedno nagrađeni – i to u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo mjesto i 2 000 kn za treće mjesto.

Nakon što članovi topic grupe BEST-a Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada bit će 12. prosinca na svečanom zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri će se predstaviti prije/ nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do 4 osobe putem web stranice http://best.hr/aibg/index.html na kojoj će uskoro biti dostupno više informacija. Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole). Prilikom prijave, natjecatelji su obavezni ostaviti svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 95 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.
Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici http://best.hr/aibg/index.html te na Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTCodeChallenge.


Kontakt:

Valentina Kocijan
BEST Zagreb, AI BattleGround – odgovorna za odnose s javnošću
mobile phone: +385 95 850 7705

AIBG

 


 

BEST Zagreb
Unska 3 (pp 148)
10 000 Zagreb http://best.hr
http://best.hr/aibg/index.html