GEORUDARIJADA 2016

Studentski zbor

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta su u razdoblju od 11. do 15. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2016., koji se održavao na teritoriju Republike Slovenije točnije na Rogli.

 

Projekt Georudarijada predstavlja najveće okupljanje studenata Fakulteta rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, naftnog rudarstva i srodnih studija iz regije. Ciljevi projekta su razvoj međunarodne suradnje između visokoškolskih ustanova i unapređenje odnosa između studenata tih ustanova, razmjena znanja i iskustava studenata već navedenih ustanova i stjecanje novih prijateljstava koji se u budućnosti mogu proširiti i na profesionalnu suradnju.

Glavne aktivnosti na Georudarijadi su edukacija (izlaganja znanstveno-istraživačkih radova iz područja rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, naftnog rudarstva) te natjecanja u znanju i raznim sportskim disciplinama. Ove godine naši studenti su bili iznimno uspješni u natjecateljskom dijelu Georudarijade i osvojili su ukupno drugo mjesto, iza studenata iz Beograda na prvom i ispred studenata iz Ljubljane na trećem mjestu.

Ništa od navedenog ne bi bilo moguće bez naših sponzora zato se još jednom zahvaljujemo:
Glavnim sponzorima:

Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu

20180910 3

Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu


20180910 4