Georudarijada 2015

Studentski zbor

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog Fakulteta su u razdoblju od 6. do 10. svibnja sudjelovali na međunarodnom sportsko-edukacijskom projektu Georudarijada 2015.,koji se održavao u Poreču u organizaciji Studentskog zbora RGNF-a

Projekt Georudarijada predstavlja najveće okupljanje studenata Fakulteta rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, naftnog rudarstva i srodnih studija iz regije,ove godine su nam se po prvi put pridružili kolege iz Montanuniversitaet Leobe. Ciljevi projekta su razvoj međunarodne suradnje između visokoškolskih ustanova i unapređenje odnosa između studenata tih ustanova, razmjena znanja i iskustava studenata već navedenih ustanova i stjecanje novih prijateljstava koji se u budućnosti mogu proširiti i na profesionalnu suradnju.

Glavne aktivnosti na Georudarijadi su edukacija ( izlaganja znanstveno-istraživačkih radova iz područja rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, naftnog rudarstva), željeli bi se zahvalit svim predavačima koji su sudjelovali u edukacijskom dijelu ove godine, posebno: Dekanu RGNF-a izv.prof. dr.sc. Zoranu Nakiću, prodekanici za međunarodnu suradnju Doc.dr.sc Sibili Borojević Šoštarić i prodekanici za nastavu prof.dr.sc Katarini Simon.

Osim edukacijskog dijela, manifestacija sadrži i natjecanja u znanju i raznim sportskim disciplinama. Ove godine naši studenti su bili iznimno uspješni u natjecateljskom dijelu Georudarijade i osvojili su ukupno drugo mjesto, iza studenata iz Beograda na prvom i ispred studenata iz Ljubljane na trećem mjestu.

Osvojena mjesta:

  •     Mjesto iz kviza znanja
  •     Mjesto stolni tenis (Ž)
  •     Mjesto nogomet (M)
  •     Mjesto nogomet (Ž)
  •     Mjesto košarka (M)
  •     Mjesto košarka (Ž)
  •     Mjesto odbojka (M)
  •     Mjesto odbojka (Ž)

Ništa od navedenog ne bi bilo moguće bez naših sponzora zato se još jednom zahvaljujemo:

Glavnom sponzoru:

INA-Industrija nafte, d.d.

ina


Zlatnim sponzorima: 

 

Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu

rgn

Studentskom zboru Sveučilišta Zagreb

sl1975p77

 


Srebrenom sponzoru:

 

Agencija za ugljikovodike

azu

 

 


Ostalim sponzorim 

 

Kamen Pazin

kamenpazinlogo

 

Zavodu za rudarstvo i geotehniku,

Zavodu za naftno inženjerstvo,

Zavodu za geofizički istraživanja i rudarska mjerenja,

Zavodu za geologiju i geološko inženjerstvo.