Promocija doktora znanosti s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta

U subotu 08. lipnja 2024. godine u velikoj dvorani Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje JI Europe – SEECEL održane su dvije svečane promocije doktora znanosti i doktora umjetnosti. Ukopno 232 nova doktora znanosti promovirao je rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić. Među promoviranima bili su i doktori znanosti s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta: dr. sc. Igor Medved, dr. sc. Vjekoslav Herceg i dr. sc. Marko Špelić (Hrvatski geološki institut).

Promocija je započela ulaskom doktorskih kandidata u dvoranu, i dolaskom rektora, prorektora i dekana Sveučilišta u Zagrebu u svečanoj povorci, predvođenoj pedelom, na pozornicu.

U svom govoru rektor je čestitao novopromoviranima, njihovim mentorima i obiteljima. Kandidati su izgovorili tekst prisege i rektor ih proglasio doktorima znanosti i doktorima umjetnosti, a potom je uslijedilo uručivanje diploma i doktorskih medalja te upisivanje promoviranih u Knjigu doktora. Svečanost je završila akademskom himnom Gaudeamus igitur i zajedničkim fotografiranjem.

Čestitamo promoviranim doktorima znanosti s RGN-a!


 1000087816


 1000087817


 1000087818