Prof. dr.sc. Nediljka Gaurina- Međimurec - Izbor u počasno zvanje Professor emerita

Dr.sc. Nediljka Gaurina-Međimurec redovita profesorica u mirovini Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izabrana je 3. studenog 2022. godine u počasno zvanje PROFESSOR EMERITA zbog posebnih zasluga za razvitak i napredak Sveučilišta u Zagrebu te za priznati međunarodni i domaći znanstveni, stručni i pedagoški doprinos u području tehničkih znanosti.

Izbor se temelji na prijedlogu Povjerenstva za utvrđivanje kriterija i potvrdu izbora u zvanje Senata Sveučilišta u Zagrebu i posebnog povjerentva u sastavu prof.dr.sc. Katarina Simon, akademik Goran Durn i prof. emeritus Nedjeljko Perić, odluci Senata od 21. lipnja 2022. godine, u skladu s odredbama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Statuta Sveučilišta u Zagrebu i Pravilnika o dodjeli počasnog zvanja professor emerita.

Svečana dodjela počasnoga zvanja professor emeritus za ak. god. 2021./2022. održana je u okviru Svečane sjednice Senata Sveučilišta u Zagrebu, 9. studenog 2022. godine na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.


20230104 1