DANI OTVORENIH VRATA RGN-a Sretno! Na faksu

S veseljem pozivamo sve buduće studente, maturante i učenike završnih razreda srednjih škola na program Dana otvorenih vrata Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom Sretno! Na faksu!
Kako bismo budućim brucošima omogućili dolazak uživo u terminu koji njima odgovara, ove godine Dani otvorenih vrata traju tijekom prosinca 2022. i siječnja 2023. godine.
Kroz program Sretno! Na faksu bit će predstavljeni smjerovi studija, uvjeti upisa te poslovi u struci koje mogu obavljati inženjeri RGN fakulteta.
Pokazat ćemo aktivnosti koje obavljaju naši zavodi i laboratoriji i ispričati zanimljive priče iz studentskog života. Učenici će moći odigrati zabavni RGN kviz s promo nagradama i iz prve ruke saznati zašto naši  studenti obožavaju ići na terenske nastave!
Budući da obilazak uključuje posjete laboratorijima i zbirkama, odvijat će se u organiziranim grupama.  Stoga molimo da svoj posjet najavite unaprijed na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo dogovorili termin.
Sve o Danima otvorenih vrata možete pratiti na našim društvenim mrežama www.facebook.com/rgnfakultet  i www.instagram.com/rgnfakultet.

Sretno!


2DOV VIZUAL PRIJEDLOG B2 PLAKAT