Upisi za prvu generaciju studenata na diplomski program TIMREX (T-Shaped Master Programme for Innovative Mineral Resource Exploration)

20220831 1

 

Dragi studenti,

Upisi na diplomski program TIMREX (T-Shaped Master Programme for Innovative Mineral Resource Exploration) u Zagrebu mogući su od akademske godine 2022./23. za studente diplomskog studijskog programa Geologija koji odaberu smjer Geologija mineralnih sirovina i geofizička istraživanja.

Upisna procedura slijedi standardnu proceduru upisa na diplomske studije (upisi otvoreni do 23.9.2022.), a prva generacija studira po modelu tzv. Mobility window, sa prvim i drugim semestrom u Zagrebu, a trećim semestrom u Miskolcu, Lulei ili Wroclawu - ovisno o interesu studenta i četvrtim semestrom u Zagrebu. Diplomu izdaje RGNF, dodatne aktivnosti i mobilnost vidljiva je iz diploma suplementa.

15 ECTS bodova ostvaruje se kroz zajedničke aktivnosti koje se financiraju kroz projekt a čine ih Ljetni kamp na sjeveru Švedske (3 ECTS); Internship (4 tjedna); EFG radionica (4 ECTS); SOC Internship (2 ECTS) i Istraživački dio MS teme (6 ECTS).

Posebnost programa je LinkedIn umrežavanje, članstvo u TIMREX i EIT Raw Materials Alumni organizaciji, članstvo u EFG-u uz niz pogodnosti za mlade stručnjake na početku karijere.

Za više informacija obratiti se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Detalji u priloženom dokumentu.

p.s. program je u razvoju pa informacije o nekim kolegijima još uvijek fale

Sretno!

Prof. Sibila Borojević Šoštarić