DANI OTVORENIH VRATA RGN-a Sretno! Na faksu

S veseljem pozivamo sve buduće studente, maturante i učenike završnih razreda srednjih škola na program Dana otvorenih vrata Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom Sretno! Na faksu!

Kako bismo budućim brucošima omogućili dolazak uživo, ove godine Dani otvorenih vrata traju cijeli mjesec, od 28. veljače do 31. ožujka 2022.  godine.

Kroz program Sretno! Na faksu predstavit ćemo vam smjerove studija, pojasniti što je sve potrebno za upis i što se sve može raditi s diplomom inženjera RGN fakulteta.  Pokazat ćemo vam aktivnosti koje obavljaju naši zavodi i laboratoriji i ispričati zanimljive priče iz studentskog života. Moći ćete zaigrati zabavni RGN kviz s promo nagradama i iz prve ruke saznati zašto naši  studenti obožavaju ići na terenske nastave!

Budući da obilazak uključuje posjete laboratorijima i zbirkama, odvijat će se u organiziranim grupama.  Stoga molimo da svoj posjet najavite unaprijed na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo dogovorili termin.

Sve o Danima otvorenih vrata možete pratiti na našim društvenim mrežama www.facebook.com/rgnfakultet  i www.instagram.com/rgnfakultet

Sretno!


web