Otvorenje izložbe održat će se u četvrtak 3. prosinca 2015. godine u 11:00 sati u dekanatu Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, Pierottijeva 6, u Zagrebu.
Čast nam je pozvati vas na otvorenje druge izložbe u okviru projekta BOJE U UREDU.

 

Umjetnice uključene u ovaj projekt su:

MIRNA BANDOV, IZABELA ČUNI i KSENIJA TALIJANČIĆ

IZABELA ČUNI rođena 1992. godine u Koprivnici. Po završetku srednje škole 2012. godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer slikarstvo. Trenutačno je na četvrtoj godini u klasi prof. Zoltana Novaka i Zlatana Vrkljana.

MIRNA BANDOV rođena je 1986. godine u Splitu. 2006. godine upisuje studij sociologije na Filozofskom fakultetu u Splitu, te 2013. godine diplomira na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na studiju sociologije. Akademiju likovnih umjetnosti upisuje 2012. godine i trenutačno je na četvrtoj godini u klasi prof. Zoltana Novaka i Zlatana Vrkljana.

KSENIJA TALIJANČIĆ rođena je u Zagrebu 1948. godine, gdje završava gimnaziju i Pravni fakultet. Članica je Hrvatskog likovnog društva, Likovnog društva Moslavački krug iz Popovače, Likovne udruge Humanart iz Zagreba, Udruge Ama-Artem, Udruge likovnih stvaralaca Zaprešić, DGD-a, Udruge Štegalj, te je suradnica portala Akademija Art. Od 2009. godine pohađa likovnu radionicu slikanja u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu pod vodstvom prof. Dubravka Lepeja, te od 2013. likovnu radionicu crtanja kod prof. Zdravka Đereka.

Više informacija o projektu na: www.facebook.hr/boje.u.uredu

Izložba se održava od 3. prosinca 2015. do 29. siječnja 2016. godine.

Nositelji projekta i organizatori izložbe Boje u uredu su tvrtka Amaqua, d.o.o. i galerija Modulor Centra za kulturu Trešnjevka. Grafički dizajn i priprema za tisak su napravljeni u suradnji s grafičkim studijem Artitude. Tisak letka pomogao je Rudarsko-geološko-naftni fakultet.

Radujemo se Vašem dolasku!


BU 1